Werkgevers

werkgevers

TecTiz is dé intermediair gespecialiseerd in de werving, selectie en bemiddeling van MBO, HBO en WO geschoolde technici en ICT specialisten werkzaam in de elektrotechniek, installatietechniek, werktuigbouwkunde, meet- en regeltechniek, ICT en industriële automatisering.

  • Heeft uw organisatie moeite met het vinden van technisch talent?
  • Lopen uw projecten vast omdat u de benodigde expertise niet in huis heeft?
  • Moet u nee verkopen omdat u niet over de juiste specialisten beschikt?
  • Vormt de uitstroom van ervaren technici als gevolg van vergrijzing een serieus probleem voor de continuïteit van uw organisatie?
  • Vraagt u zich af hoe u op flexibele wijze kunt inspelen op ontwikkelingen en kansen die het economisch herstel biedt?
  • Kunt u uw groeidoelstellingen niet realiseren mede omdat het personeelsrisico voor uw organisatie nog te groot is?
  • Is het verloop van uw personeel een bedreiging voor uw groeidoelstellingen?
  • Waar haalt u de beste mensen vandaan en hoe haalt u het beste uit uw mensen?

Houden voornoemde zaken u bezig terwijl u liever met uw core business bezig bent? Neem dan eens contact met ons op voor een vrijblijvend en kosteloos adviesgesprek en ontdek hoe TecTiz u kan helpen.

Met ruim 13 jaar ervaring in de werving, aanname, bemiddeling en aansturing van ICT specialisten en technisch personeel op MBO, HBO en WO niveau is TecTiz voor werkgevers de ideale partner. Dankzij de nodige technische expertise en marktkennis heeft TecTiz de deskundigheid om tijdelijke en permanente vacatures in te vullen. Door grote mensenkennis is TecTiz bijzonder sterk in het selecteren van de juiste specialist voor de juiste vacature bij de juiste opdrachtgever. TecTiz biedt kleine en grote ondernemingen flexibiliteit, continuïteit, kwaliteit, deskundigheid en ondersteuning.

Project Detachering & Uitzending

Met behulp van deze dienst van TecTiz kan uw organisatie, van startende ondernemer tot groot bedrijf, op flexibele wijze de groei doormaken die wenselijk is. Het opstellen van contracten en alle arbeidsrechterlijke risico’s worden uit uw handen genomen. Elke medewerker kan flexibel ingezet worden en na een degelijke proefperiode kunt u zelf rustig bepalen of de medewerker opgenomen wordt in uw vaste personeelsbestand.

Werving & Selectie

Uit strategische overwegingen kunt u er ook voor kiezen om kandidaten direct in uw vast personeelbestand op te nemen door middel van een Werving & Selectie procedure. TecTiz werft en selecteert de kandidaten voor uw organisatie en u neemt zelf de medewerker direct in dienst en draagt hierbij alle arbeidsrechterlijke risico’s.

HRM Support & Advies

In turbulente tijden is flexibiliteit een van de belangrijkste succesfactoren van organisaties. Het is daarom voor organisaties van belang om te weten dat de HRM expertise van TecTiz tijdelijk en ad hoc ingezet kan worden ter ondersteuning van uw eigen HRM afdeling, indien uw situatie er om vraagt. Dankzij deze operationele ondersteuning kunt u uw HRM prioriteiten optimaal managen en waar mogelijk verantwoord delegeren. U kunt aan specifieke opdrachten of advies denken maar ook aan recruitment werkzaamheden, het screenen van CV’s, het voeren en vastleggen van sollicitatie-, functionerings- en beoordelingsgesprekken.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend en kosteloos adviesgesprek en ontdek hoe TecTiz u kan helpen.

Vacature aanmelden Contact
[ssba_hide]

Download de gratis handleiding!

 

 

Werkgevers 15/04/2014