Over ons

 

Kwaliteit

TecTiz hecht veel waarde aan de kwaliteit van haar dienstverlening. Bij detachering of uitzending laat TecTiz de verloning en facturatie van de inzet van haar specialisten door een gecertificeerd back office verzorgen. Dit back office is:

  • NEN 4400-1 gecertificeerd;
  • lid van de ABU;
  • aangesloten bij de SNA, opgenomen in het Register Normering Arbeid;
  • VCU gecertificeerd, zodat u specialisten direct in kunt zetten waar VCU vereist is.

TecTiz werkt met Easyflex, het welbekende en gebruiksvriendelijk geautomatiseerde systeem voor urenverantwoording.

Op alle aanbiedingen van kandidaten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam.

Wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer uitleg over de specifieke inhoud, maatwerkmogelijkheden en beschikbaarheid van de workshop.

Maatwerk

De krapte op de arbeidsmarkt is enorm en ongeacht wat uw uitdaging in het wervingsproces is, staat TecTiz altijd voor u klaar met een luisterend oor. TecTiz denkt graag met u mee over uitdagingen, kansen en mogelijkheden op de arbeidsmarkt. De kunst ligt vaak in de benadering van een probleem en hoe je er tegenaan kijkt. Door creatief en out of the box te denken kom je vaak samen tot de meest onverwachte en verrassende oplossingen. “Vier ogen zien altijd meer dan twee” is ons motto. Wij kijken graag naar uw specifieke situatie en bedenken samen de beste alternatieven. Dat noemen wij maatwerk!

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend oriënterend gesprek.
[ssba_hide]

 

Over ons 15/04/2014