Over ons

 

Kwaliteit

TecTiz hecht veel waarde aan de kwaliteit van haar dienstverlening. Bij detachering of uitzending laat TecTiz de verloning en facturatie van de inzet van haar specialisten door een gecertificeerd back office verzorgen. Dit back office is:

  • NEN 4400-1 gecertificeerd;
  • lid van de ABU;
  • aangesloten bij de SNA, opgenomen in het Register Normering Arbeid;
  • VCU gecertificeerd, zodat u specialisten direct in kunt zetten waar VCU vereist is.

TecTiz werkt met Easyflex, het welbekende en gebruiksvriendelijk geautomatiseerde systeem voor urenverantwoording.

Op alle aanbiedingen van kandidaten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam.

Wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer uitleg over de specifieke inhoud, maatwerkmogelijkheden en beschikbaarheid van de workshop.

Maatschappelijk Betrokken

Speciaal voor het basisonderwijs heeft TecTiz een uniek concept bedacht om kinderen door middel van de workshop “De 7 Werelden van Techniek” kennis te laten maken met de hedendaagse techniek en de bijbehorende technische beroepen. Tijdens deze workshop, specifiek ontwikkeld voor kinderen uit de groepen 7 en 8 van het basisonderwijs, worden de kinderen meegenomen in een reis door “De 7 Werelden van Techniek”. Daarbij wordt per wereld de link gelegd naar de technische beroepen uit de betreffende werelden.

Op deze wijze krijgen kinderen inzicht in de verschillende facetten van techniek en worden ze geprikkeld om na te denken over welke technische beroepen zij eventueel leuk zouden vinden. Kortom een eerste oriëntatie in hun beroepskeuze. Bekijk hier een videoimpressie van onze workshop “De 7 Werelden van Techniek”.

TecTiz probeert zo haar steentje bij te dragen aan de oplossing van het probleem van de grote schaarste aan technici waar veel technische bedrijven nu en de komende jaren mee te maken zullen hebben bij een aantrekkende economie. De workshop is desgewenst aan te passen aan eventuele specifieke wensen van basisscholen.

 

Over ons 15/04/2014