Kandidaten

Kandidaten

TecTiz is dé intermediair gespecialiseerd in de bemiddeling van technische specialisten met een technische opleiding op MBO, HBO of WO niveau. TecTiz helpt ICT specialisten en engineers aan tijdelijke en vaste banen.

TecTiz onderzoekt samen met jou jouw persoonlijke ambitie. Daarnaast vindt TecTiz het bijzonder interessant om samen met jou te ontdekken welke functie bij welke type organisatie bij jou zou passen, waar jij door geprikkeld wordt, waarmee jij jouw technische nieuwsgierigheid kunt voeden, waarin jij je verder kunt ontwikkelen en bij welke organisatie jij jouw kennis verder kunt verrijken.

Voor kandidaten is TecTiz de loopbaanadviseur die niet alleen naar de volgende stap in de carrière van de specialist kijkt, maar ook naar de huidige persoonlijke situatie, levensfase, levensstijl en de daarmee gepaard gaande primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en wensen. TecTiz is een intermediair die de markt goed kent en goed in kan schatten wat bij iemand past en wat niet.

En jij? Wat vind jij belangrijk? Samen kunnen wij op zoek gaan naar de voor jou best passende uitdaging.

Heb jij interesse voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek? Neem dan contact met ons op want TecTiz maakt graag kennis met jou!

Gelijk solliciteren? Neem dan een kijkje in het actuele overzicht van onze ICT vacatures of vacatures in de techniek. Mocht je geen passende vacatures aantreffen dan is een open sollicitatie bij TecTiz natuurlijk te allen tijde welkom.

Doe een open sollicitatie

 

 

[ssba_hide]

 

Kandidaten 15/04/2014