Hoe leuk is dat? Webontwikkelaar in de Duin- en Bollenstreek

Vacature ICT Junior Webontwikkelaar Duin- en Bollenstreek TecTiz

Voor een van haar opdrachtgevers is TecTiz op zoek naar een Webontwikkelaar in de Bollenstreek. De Bollenstreek of Duin- en Bollenstreek is een streek waar veel van de Nederlandse bollenteelt plaatsvindt, denk aan tulpen, krokussen, narcissen en hyacinten. Het ligt rond de benedenloop van de Oude Rijn ten westen van Leiden en loopt noordwaarts tot het gebied ten westen van Haarlem door. Gedurende de bloei van de bloembollen is deze streek één van de meest kleurrijke ter wereld. Na de krokussen begint eind maart een overweldigende bloei van tulpen, narcissen en hyacinten die tot in mei doorloopt. In de nazomer zorgen gladiolen, dahlia’s, anjers en asters voor een tweede attractie.

Stel je eens voor

Het is werkelijk genieten van dit spektakel als je in de ochtend naar jouw werk rijdt in de wetenschap dat je op steenworp afstand zit van prachtige stranden zoals Zandvoort, Noordwijk, Katwijk, en Langevelderslag. Onderweg kun je al jouw plannen voor de rest van de dag maken. Als het mooi weer is dan kun je dus na je werkdag lekker op het strand chillen, met je vrienden afspreken om iets te drinken of om een hapje gaan eten bij een van de vele strandrestaurants. Kortom maximaal genieten van jouw vrije tijd.

De opdrachtgever

Onze opdrachtgever is een kleine en jonge organisatie die opereert op het gebied van (online) marketing en communicatie, grafisch ontwerp, SEO, webdesign en webontwikkeling. Doordat hun deskundigheid steeds meer tevreden klanten oplevert is er behoefte aan versterking op de afdeling webontwikkeling om aan de toenemende vraag te kunnen voldoen. Je zit in een prachtig licht pand met veel ramen en je bent van alle gemakken voorzien. Samen met twee andere ontwikkelaars ben je het creatieve brein achter de online marketing van jouw klanten. Samen met jouw ontwikkelteam denk je na over de beste opties voor jouw klanten.

Functieomschrijving Webontwikkelaar

Als Webontwikkelaar ben je verantwoordelijk voor:

 • Het ontwikkelen van webshops met het CMS Magento, waarbij je je hand niet omdraait voor het bouwen of modificeren van een module. Ook het ontwikkelen van uitstekende websites (veelal WordPress) is voor jou geen probleem;
 • Het testen van de ontwikkelde websites en webshops, zodat alle kinderziektes er uit gehaald worden;
 • Het onderhouden en doorontwikkelen van reeds bestaande websites en webshops;
 • Het ondersteunen en begeleiden van je mede webdevelopers;
 • Het voeden van de vormgevers met jouw kennis en expertise.

Functie eisen Webontwikkelaar

Als Webontwikkelaar voldoe je aan het volgende profiel:

 • Je bent leergierig, gedreven, altijd al bovengemiddeld geïnteresseerd geweest in web(code), hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel, haalt plezier uit het doorvoeren van verbeteringen en werkt en denkt minimaal op HBO-niveau;
 • Je hebt ervaring met Magento (kennis van WordPress is een pré);
 • Je hebt uitstekende kennis van PHP, MySQL, Javascript, HTML en CSS;
 • Je hebt enigszins ervaring met het beheren en configureren van webservers;
 • Je bent zelfstandig, kritisch en accuraat;
 • Het is een groot pré wanneer je bereid bent om in ploegendienst koffie te zetten en een bepaalde bestendigheid hebt tegen gezelligheid en een vrijdagmiddag-borrel op z’n tijd.

Wat maakt deze functie zo leuk?

 • Als webdesigner krijg je uitdagende en afwisselende projecten: van kleine webapplicaties tot geavanceerde webshops;
 • Je werkt in een dynamische werkomgeving, prettige werksfeer en enthousiaste collega’s op het gebied van (online) marketing, communicatie, grafisch ontwerp, webdesign en -development;
 • Elke dag geniet je van de lunch van de zaak en je hebt de hele dag gratis koffie, thee en fris;
 • Je krijgt veel ruimte om jezelf te ontwikkelen tot een onmisbare schakel in het team;
 • Een prettige werkweek bestaande uit een bespreekbaar aantal uren;
 • Je krijgt een prima salaris, mogelijkheden om door te groeien en de mogelijkheid om gerichte opleidingen te volgen;
 • Prachtige werkomgeving in een inspirerende regio.

Last but not least, een geweldige werksfeer is kenmerkend voor deze organisatie. Door de korte lijnen in de organisatie is iedereen nauw betrokken bij alle projecten. Je bent dus van elkaar afhankelijk, je werkt veel samen en je leert veel van elkaar in deze gezellige omgeving!

Ben jij de ambitieuze teamspeler die wij zoeken?
Reageer snel om jezelf onder de aandacht te brengen en wie weet maak jij de komende lente dit kleurenspektakel mee.

Heb je interesse in een vrijblijvend kennismakingsgesprek of wil je er meer over weten, stuur je CV naar Info@TecTiz.nl of bel met Tiziana Olivier op 06-34299603 / 023-7430257. Zij vertelt je graag alles over deze functie.

Solliciteer direct

 

Deel dit artikel Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on FacebookShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone